fredag 20 mars 2015

Hyr min stuga vid Barcelona
Källor:
www.landguiden.se
www.wikipedia.se
Almqvist och wiksells Atlas ( från 2003)Hyr min ny byggda stuga vid det vackra medelhavet och det stora Barcelona /Memphis


7 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Hej jag heter Raheem och gillar din stuga väldigt mycket. Den känns som perfekt för att jag gillar fotboll och att bada. Din stuga ligger väldigt bra till i min smak och kan se mycket fotboll liksom jag kan bada på dom fina stränderna i Barcelona. Jag skulle vilja hyra den på vintern eftersom man kan se FC Barcelonas matcher då och då är det inte för varmt.
  // Raheem

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Raheem!
   Det går bra att du hyr min stuga under vintern. Det bästa är om du skulle kunna hyra den runt Januari någon gång för då ska jag bort. Hur länge vill du hyra den? Jag har ett årskort som du kan få låna om du ska gå på matcherna. Stugan ligger ungefär 2 mil ifrån Camp Nou.

   Radera
 3. Hej Memphis

  Jag skulle gjärna hyra din stuga under somaren i två veckor om det är ledigt förstås. Om det skulle gå skulle jag gjärna hyra den från femtonde juni till tjugonionde. Jag vill också veta vad det kostar för en vecka och om det finns några granar i närheten. Hälsningar Björn Tufte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Björn!
   Två veckor från femotonde till tjugonionde juni passar perfekt. Du får hyra den för 14 999 kr. Närmaste granne är 500 meter bort, ifall du vill bada så har du en pool på gården och medelhavet 50 meter bort.
   Kul att du vill hyra!

   Radera

 4. Minna Fahlander31 mars 2015 00:11
  Hej jag heter Oliwer och är 23 år, din stuga verkar jättefin och det värkar som om den ligger på ett toppenläge, undrar om jag skulle kunna hyra den under juli. Har länge varit interesead av att åka till Barcelona, har vänner som har varit där och sagt att det har varit jättefint. Undrar om det finns rinnande vatten? Du kan nå mig i klädaffären Tacksam för svar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Oliwer!
   det går bra att hyra den under juli för då är jag bortrest. Rinnande vatten finns.
   Ifall du skulle vilja fara ut och shoppa eller något annat så har jag en bil på tomten som du kan få låna. Bilen laddas med el.
   Välkommen till min stuga!

   Radera